Modul-System lanserar elektrisk värmare för kommersiella fordon

Modul-System lanserar elektrisk värmare för kommersiella fordon

-

 

Mölndal, Sverige – Modul-System, en av de globala ledarna inom bilinredning och utrustning för kommersiella fordon lanserar elektriska värmare, designad för komfort och bekvämlighet för användare av skåpbilar. e-Heater kommer i två kraftfulla versioner och erbjuder 1000W och 2000W alternativ för att tillgodose olika uppvärmningsbehov.

Det som skiljer e-Heater från andra är dess sömlösa integration med Modul-Systems banbrytande teknologier, Modul-Connect®. När den är ansluten till Modul-Connect® kan e-Heater enkelt styras via appen, vilket gör att användaren kan slå på den var som helst ifrån tack vare dess molnbaserade funktionalitet. Detta säkerställer att fordonet är varmt innan du ens kliver in.

2000W-versionen av e-Heater erbjuder ännu mer flexibilitet med två separat styrda uttag. Dessa uttag kan installeras i olika delar av skåpbilen, till exempel i hytten och i lastutrymmet, vilket möjliggör anpassade uppvärmningszoner för att maximera komforten.

Till skillnad från traditionella värmare fungerar e-Heater utan några avgasutsläpp, vilket innebär ett miljövänligt alternativ som säkerställer ren och effektiv uppvärmning.

"Vår e-Heater ligger i linje med den ökande användningen av elfordon och kommande regler som begränsar fossildrivna fordon i stadsområden," förklarade Thomas Johansson, vice VD för Modul-System. "Värmaren förbättrar inte bara komforten utan stärker även vårt och våra kunders engagemang för hållbarhet genom att erbjuda en praktisk, miljövänlig uppvärmningslösning."

Om Modul-System

Modul-System är dedikerade till att förbättra funktionalitet och effektivitet för sina kunder. Med ett engagemang för innovation och hållbarhet levererar Modul-System högkvalitativa produkter som möter sina kunders ständigt föränderliga behov.

 

Climate System Modul-Connect

 

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera